PREČO NEMÔŽEM BYŤ FASHION BLOGERKA

Považujem sa za relatívne všestranného človeka, ktorý nemá problém napísať článok o čomkoľvek (to ešte uvidíte, že fakt nekecám). Ale keď príde na kategóriu fashion, ocitám sa v slepej uličke. Nechápem, čo som si myslela, keď som si hore v menu vytvárala túto záložku. To, že by som bola schopná minúť ročný rozpočet Banskobystrického kraja na handry, boty a kabelky zo mňa fashion bloggerku naozaj nerobí. Možno len zle hospodáriaceho župana. Odpozorovala som na sebe nasledovné neprekonateľné bariéry, ktoré mi bránia na mojej ceste stať sa úspešnou influencerkou v tejto oblasti.

Nedokážem napísať seriózny outfitový post. Sorry, ale ja naozaj nevidím význam písať o tom, že som si obliekla indigový svetrík (nemám tušenie, aká to je farba a myslím si, že pre pokračovanie môjho života je táto informácia absolútne nepodstatná), pretože sa mi hodí k odtieňu pokožky na ľavom ušnom lalôčiku. Rada si také články prečítam, ale nie je v mojich schopnostiach nič podobné vyprodukovať.

Na otázku, ako sa oblečiem v piatok večer do klubu, odpovedám vetou: "Ako prostitútka."

Nemám fotografa, ktorý by mi robil také tie dokonalé outfitové fotky. Raz za mesiac podplatím dvomi eurami svoju 14-ročnú segru, aby to so mnou pretrpela aspoň u nás doma na dvore.

Nemám odvahu ísť fotiť outfity do centra plného ľudí. Rimavská Sobota nie je zatiaľ na niečo také pripravená.

Nemám vlastne ani dostatok času, správneho svetla, póz a oblečenia na to, aby som niekoľkokrát do týždňa fotila inšpiratívne outfity pre svojich ctiteľov. Som rada, keď si na seba neoblečiem 2 dni po sebe tie isté kalhotky.

Nosím dookola dve rovnaké kabelky. Som príliš lenivá na to, aby som si prehadzovala veci z jednej kabelky do druhej. Preto používam jednu kvalitnú koženú ku-všetkému-sa-hodiacu, do ktorej som schopná narvať Macbook, nabíjačku, 10 rohlíkov a liter mlieka. Druhá kabelka je naopak malá chlastacia kabelka, kde sa zmestí len kreditka, kľúče, rúž a kondómy (nie že by som ich tam vážne nosila). 

Všetky aktuálne módne trendy ma zasiahnu v zásade až po tom, čo sa prestnanú vyrábať.

Neobjednávam z internetu. Som relatívne odvážny človek, ktorý je ochotný dosť riskovať napr. skočiť padákom, mať sex bez ochrany, zamilovať sa. Ale objednať si niečo bez toho, aby som si to vyskúšala, ošahala, oblizla - tak to fakt nedávam.
dress: Bershka // jacket: Bershka // overknee boots: Steve Madden // bag: a čo ja viem

33 komentárov

  1. Rimavská Sobota na to nie je pripravená! Haha, zomriem. Ale je to úplná pravda, fotím (iných a aj seba samozrejme :D) už viac než dva roky a stále hľadám miesta, kde by mohlo byť čo najmenej ľudí. To mi však výrazne znižuje možnosti a tak mám skoro všetky fotky z jedného a toho istého prostredia. Ak chcem fotografie z námestia či nejakej ulice, musím sa pripraviť na začudované a občas aj nevrlé pohľady okoloidúcich, ktorí sa nie raz aj prihovoria. :D Niekedy milo, ale pre introverta je to stále nočná mora.
    Každopádne skvelý článok, stotožňujem sa s mnohými bodmi (až na tie piatkové večery, tie ja trávim väčšinou doma). Ale obliekaš sa pekne, myslím, že úplne stačí popis oblečenia pod fotkou a možno niekoho inšpiruješ. :)
    Zápisky jednej Alžbetky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ma veľmi teší, že niekto zdieľa moje problémy :D totálne si to vystihla ako to u nás chodí :P

      Odstrániť
  2. Tvoje články vedia vždy pobaviť :D. Čo sa týka kabeliek, tak tiež ich mám len zopár, väčšinou striedam 2 až 3 v zime a cez leto nosím takmer stále jednu a tú istú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som rada :P takže nie som vadná, že mám tak málo kabeliek? :D jupijej

      Odstrániť
  3. Ani ja nie som stvorená na robenie takých fashion článkov,ale taktiež ich rada čítam a rada sa nimi inšpirujem. Máš veľmi pekné čižmy a aj tá bundička sa mi hneď zapáčila. Super článok :) ! .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to je super článek, narazila jsem na tvůj blog ted a je to skvělé přiznání :D
    jen tak dál a outfity máš krásné, to prostředí taky a ty jsi taky nádherná! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zvlášť v bodech s fotografem a v tom že nemáš odvahu jít fotit do města úplně souhlasím :D já jednou chtěla po bráchovi aby mě vyfotil a tolik keců jsem snad ještě neslyšela, nehledě na to, že jen málo fotek z toho bylo nakonec použitelných :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D:D hh ale to si dobrá keď si na toto ukecala bráchu...ja som zvykla bývalého..ale s ním som spávala, takže som mala naňho páky :D

      Odstrániť
  6. tak to je iný osobný článok :D :) v niektorých veciach ako keby som sama o sebe čítala, ja pochádzam z dediny od NM a tiež si príliš neviem predstaviť ako by som tam pred domami babiek, ktoré ma dokonalo poznajú z klebiet fotila maximálne trendy outfit - toto je pre mňa fakt najhoršie (lebo aj strašne dávam na reči) :D :( čo sa týka tohto oufitu je veľmi pekný a svedčí ti, ja som bola na tom podobne kedysi možno ako sa cítiš ty teraz, no odkedy už nejaký čas žijem v BA moje zmýšľanie sa v tomto tak trochu zmenilo a cítim sa slobodnejšia v myslení, v BA si kľudne oblečiem hocičo ,,nevídané" lebo viem, že tu ma nikto nepozná a nikto nerieši :) Čo sa týka toho článku tiež som na tom podobne - aj keď stále si hovorím, že sa zlepším aj som si už čo to preštudovala ako sa to vôbec robí spracovať článok a zistila som, že to je proste len o tom, čo frčí - aké témy - u druhých - chytiť sa toho pevne za ,,pačesy" nájsť si na to čas a dať na blog - to je celé - len treba aby na tom aj človeku naozaj záležalo, ach písala by som aj ďalej, ale už teraz dávam príliš dlhý koment :D Ale! držím ti palce, článok fajn, ale nezúfaj ak ťa niečo baví nevzdávaj sa, ja som sa tiež takmer tuším nikdy nevzdala :D :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi dobre si to napísala ;) je vidieť, že už máš čo to odblogované..tak dúfam, že vydržím :P

      Odstrániť
  7. Musím říct, že opravdu pěkný článek. Pobavila jsi mě a přiznávám, že to se vztahem k módě máme dost podobné. Z internetu také neobjednávám a kabelky mám náhodou tři. Přiznám se, že u jedné krásné kožené jsem výjimku udělala a objednala si ji z této stránky (http://moveup-fashion.cz/cs/59-kabelky?orderby=position&orderway=asc&orderway=asc). Když jsi tu tvou sama zmínila, chtěla jsem se s tebou o tento tip podělit, protože jsem nanejvýš spokojená i přes ten risk koupě na dálku, bych ji za nic už nevyměnila. :)
    Určitě se podívej. Měj se krásně, těším se na další článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Páči sa mi ako úprimne si to povedala, ale prečo nie však tie fotky aj outfit je very nicee!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. všimla jsem si, že odkazuji na špatnou stránku, a tak raději uvádím na pravou míru, že jsem myslela tyhle

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento článok ma veľmi pobavil, tiež nemám fotografa, musím ťahať svojho chlapa, ktorý to stále okomentuje. Kabelky síce mám, no vždy nosím tú istú a na internete tiež nenakupujem. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je zlatý, keď stebou chodí fotiť :D to je sen každej ženskej :P

      Odstrániť
  11. No tak v prvom rade ťa chcem pochváliť, že si vydržala tú zimu a fotila si v gakomto outfite vobku! :D Každopádne ti to veľmi pristane a páči sa mi ako si vtipne vysvetlila prečo nemôžeš byť fashion bloggerka! :DD
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani nevieš ako veľa pre mňa znamená, že niekto ocení, čo som urobila pre fotku :D

      Odstrániť
  12. Absolútne dokonalý článok! Pobavil a fotky potešili. Sem budem chodiť častejšie :)

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma veľmi teší <3 kľudne prídi budem sa tešiť :D

      Odstrániť
  13. Jojo taky jsem dříve chtěla byt fashion blogerka, ale vše co píšeš, tak přesně na tom to zkrachovalo :D Ale suprove napsané, palec nahoru :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D hh tak nie som aspoň jediný, kto to vzdal :P ďakujem :)

      Odstrániť
  14. Tak sa tesim ze niekto pise nieco od srdca =)
    Fotky su krasne a urcite sa casom este zlepsia.
    PS: to su semisove cizmy? ako prezili ten sneh?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeee ďakujem <3 ano semišové..oni to prežili, len moje nohy zmrzli až na kosť :D

      Odstrániť
  15. Super článek :) Taky si neumím představit být fashion blogerkou, já nejen že nemám fotografa, ale ani bych neměla kde ty outfity fotit :D Módní trendy se mi celkem vyhýbají a pózovat absolutně neumím :D je důležité být svá :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tento post ma veľmi pobavil :D a fotky sa mi veľmi páčia aj celý outfit, veľká škoda, že ich nepíšeš, alebo aspoň nefotíš:)
    Ja naopak veľmi rada píšem outfitové posty, ale je ťažšie spraviť k ním materiál...

    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď časom sa možno zlepším aj v tejto oblasti :P no podľa mňa je to najťažšia téma o akej písať :P bdivujem všetkých, ktorí to dokážu

      Odstrániť